Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Board partikel

Pondok Description:

Ukuran: 1220mm * 2440mm ketebalan: 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 21mm, 25mm Density: 650KGS / CBM-680KGS / CBM Bahan: Poplar, Combi, Cemara raray & Balik: PVC, melamin, Okoume atanapi batur Surface: lemes, Matt, herang, embossed lem: E1, E0 Moisure: 4% -18% Dianggo: Urug, Kabinet, ngahias, Konstruksi, Flooring pamayaran: T / T, L / C dina tetempoan Pangiriman: 15days sanggeus narima éta Sértipikat deposit: CE, ISO9001: 2000, ISO14001: 2000, FSC, CARB Paket: Standar ékspor pakage atanapi Numutkeun requirments konsumén 'Cha ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ukuran: 1220mm * 2440mm
    ketebalan: 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 21mm, 25mm
    Density: 650KGS / CBM-680KGS / CBM
    Bahan: Poplar, Combi, Cemara
    raray & Balik: PVC, melamin, Okoume atanapi batur
    Surface: lemes, Matt, herang, embossed
    lem: E1, E0
    Moisure: 4% -18%
    Dianggo: Urug, Kabinet, ngahias, nu ngeunaan jeung susunan, Flooring
    pamayaran: T / T, L / C dina tetempoan
    Pangiriman: 15days sanggeus narima éta deposit
    Sértipikat: CE, ISO9001: 2000, ISO14001: 2000, FSC, CARB
    Paket: Standar ékspor pakage atanapi Numutkeun para nasabah 'requirments
    Karakteristik: Cai-buktina, insulasi panas Good sarta insulasi sora, Good kapasitas beurat
    port: Qingdao atawa port Lianyungang

    18mm Urug Kelas Bodas melamin partikel Board

    ukuran 1220mm * 2440mm
    kakandeleun 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 21mm, 25mm
    dénsitas 650KGS / CBM-680KGS / CBM
    bahan Poplar, Combi, Cemara
    Raray & Balik PVC, melamin, Okoume atanapi batur
    beungeut Mulus, Matt, herang, embossed
    lem E1, E0
    pamakéan Jati, Kabinet, ngahias, Konstruksi, Flooring

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!