Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

20190111162153

Linyi Blue Kuda International Trade Co., Ltd nyaeta hiji supplier lapis profésional lokasina di kota Linyi. produk utama urang ngandung: dewan melamin, jati lapis / UV lapis / MDF, lapis komérsial / paking lapis, dewan partikel, LVL, jsb ... ..

Simkuring gaduh 5 pabrik tina panels kai béda. dewan melamin Baochen-, Fuwo luhur jati kualitas lapis / UV lapis, lapis Liqiang-komersial sarta paking lapis, Fuqun - dewan partikel, Zengying-LVL.

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami
01
02
03
04
05

WhatsApp Online Chat!