Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

20190111162153

Linyi Blue Horse Tregtinë Ndërkombëtare Co, Ltd, është një furnizues profesional kompensatë e vendosur në qytetin e Linyi. Produkti ynë kryesor përmban: bordit Melamine, mobilje kompensatë / UV kompensatë / MDF, kompensatë tregtare / paketim kompensatë, bordi grimcë, LVL, etj ... ..

Ne kemi 5 fabrika të paneleve të ndryshme të drurit. bordi Baochen- Melamine, Fuwo-të lartë mobilje me cilësi të kompensatë / UV kompensatë, kompensatë Liqiang-komerciale dhe paketim kompensatë, Fuqun - bordi grimcë, Zengying-LVL.

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni
01
02
03
04
05

WhatsApp Online Chat!