We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

20190111162153

Linyi Blue Horse International Trade Co., Ltd punika Supplier plywood profesional dumunung ing kutha Linyi. produk utama kita ngandhut: Papan melamina, Furnitur plywood / UV plywood / MDF, plywood komersial / packing plywood, Papan partikel, LVL, etc ... ..

We kudu 5 pabrik Panel kayu beda. Papan melamina Baochen-, Fuwo-dhuwur Furnitur kualitas plywood / UV plywood, plywood Liqiang-komersial lan packing kayu, Fuqun - Papan partikel, Zengying-LVL.

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us
01
02
03
04
05

Tampilan Online Chat!